Az Élet Virága – hűtőmágnes

500 Ft

Az Élet Virága az egyik legősibb szimbólum, amely a föld számos szent helyén megtalálható. Nincs még egy ilyen csodálatos mandala, amelyik ennyire tökéletesen szimbolizálná a teremtés folyamatát, az univerzum felépítését, valamint egy új korszak kezdetét.

  * * *

Az Élet Virága egy igazán különleges szimbólum. Ezt az igényes kivitelezésű, sugárzóan szép hűtőmágnest akár otthonodban helyezed el, akár szeretteidnek ajándékozod garantáltan elviszi hozzátok a magasabb szférák áldásos rezgését.

* * *

  • Méret: 70 mm átmérőjű, kör alakú

Elfogyott

5.00 / 5
Cikkszám: hutomagnes. Kategóriák: , Címkék: , ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

„Mélyen a Föld szívében található a virág, annak a Szellemnek a forrása, amely mindent formájába köt. Hogy tudd, a Föld testben él, amint te is saját formádban élsz. Az Élet Virága olyan, mint saját Szellemed saját helye, és a Földön keresztül áramlik elő, amint a tiéd is formád révén árad ki.” Smaragdtáblák

 * * *

Az Élet Virága szimbólum többféle elnevezéssel – az Élet Fája, az Élet Forrása – vált ismertté a világ számos pontján. Ez egy olyan ősi kód, amelyben megtalálhatóak a fény geometriai mintáit leíró matematikai sorozatok. A legújabb kutatások szerint pontosan ez a minta, az Élet Virága felelős a genetikai kód elrendeződéséért a DNS molekulán belül. Az ember minden szervében, minden szövetében, csontjában, minden sejtjében megtalálható egy összetett molekula, a dezoxiribonukleinsav, vagyis a DNS. A sejtek önmagukban is teljesek és a bennük lévő génanyag tartalmazza az összes információt az adott élőlényről.

Bizonyos róla szóló tanítások nagyon régi tudásból gyökereznek, ezek szerint ebben a mintában megtalálható szinte az összes vallásos hiedelem, szakrális rend, metafizikai törvény. Az Élet Virága egy állóhullám, amelynek mintája választ ad a világ működésére. Az energia-fény egy tudatforrásból ered, és ebből terjed szét egy többdimenziós csatornán; ezek metszéspontjai adják azt a struktúrát, amelyek mentén az anyag hajlamos kristályosodni.

Az Élet Virága = Merkaba
Mer – Fény
Ka – Lélek/Szellem
Ba – Test,
Fény-Lélek-Test energia komplexum.

   

5.00 / 5

reviews for Az Élet Virága – hűtőmágnes

  1. Csörnök Éva

    Gyönyörű!!!

  2. Paál Tibor (megerősített tulajdonos)

    Nagyon köszönöm, szuper termék!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .