Kiss Balázs Kunó: Csillagbölcselet elemzés

8.400 Ft16.900 Ft

 Ft
Értékeld Te elsőként!
Cikkszám: csillagbolcselet. Kategóriák: ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

Egy olyan elemzést kínálok Neked, mely nem mondja meg, hogy milyen vagy, és mi fog történni veled 🙂

Egy végtelen mélységű térképet, melyet mindig éppen a saját tudatosságodnak megfelelően tudsz kibontani. Lehet, hogy azonnal nagy hatással lesz rád, és lehet, hogy még évek múltán is új felismerésekre teszel szert általa. Érdemes akár hónapról hónapra elővenned, mert a korábban esetleg nem világos részek idővel mintegy maguktól megvilágosodnak számodra, ahogy ébredezik benned a tudatosság. Mindig újabb és újabb tartalmakat fogsz benne felfedezni – mintha nem is ugyanaz az elemzés lenne!

Amikor elkészítem, rávilágítok az erősségeidre és azokra a területekre az életedben, amelyekre figyelve minőségileg emelheted magadban a tudatosságot, az egységet. Tény, hogy ehhez a munkát NEKED kell (lehet) elvégezned – ha ez a célod. Az elemzés csak egy útmutató, egy lámpás, melynek segítségével meg tudod gyújtani a saját fényedet.

Ha szeretnél a kezedbe egy CSAK NEKED világító lámpást, ha úgy érzed, szükséged van erre a térképre, válaszd ki alább a Neked legmegfelelőbb formát egy kattintással!

A kézhez kapott 22-24 oldalasírás tartalmazza, hogy a belső tulajdonságaidat miképpen tudod magas szinten működtetni, milyen buktatókra kell figyelned, és hogyan tudod ezeket könnyedén venni.

Az elemzés szövegét meditáció alatt, illetve belső elmélyedés során írom, kinyílva az ég felé, rászentelve az időt, ezért az elemzést a megrendelést követő két héten belül kapod kézhez.

Nem szükséges hozzá pontos születési időpont, hiszen a bolygók a csillagképekben egy nap alatt minimális utat járnak be. Így attól, ha esetleg nem ismert a pontos születési óra-perc, az elemzést ugyanúgy el tudom készíteni számodra.

Árak és elemzéstípusok:

Alap elemzés avagy születésed csillagerői az égitestek tükrében: 8 400 Ft

Az alap elemzés a 10 égitest (bolygók, a Nap és Hold) üzeneteit tartalmazza a csillagképekben. Ez nem teljes horoszkóp, a házak és fényszögek kapcsolatait nem tartalmazza. Ez kb. 15-17 oldal, 11-es betűmérettel. – CSAK elektronikusan, PDF-ben küldöm!

Bővített elemzés – avagy születésed csillagerői, kisbolygók és más nevezetes pontok a csillagképekben: 14 800 Ft

A bővített elemzés a 10 égitest (bolygók, a Nap és Hold) kifejtésén felül a kisbolygók további finomított szellemi üzeneteit tartalmazza, főleg a nőies minőségek terén, ezek a Ceres, Juno, Pallas és a Vesta, ezen kívül még a Chiron és a Lilith. Továbbá kifejtésre kerül a Zenit (csillagpecsét), azaz a születéskor a koronacsakra fölött álló csillagkép üzenete is, végül a karmikus üzeneteket rejtő felszálló és leszálló Holdcsomópontok helyzete, és a Hold fázisa is. Összesen 22-24 oldal, 11-es betűmérettel. – CSAK elektronikusan, PDF-ben küldöm!

Bővített elemzés + “A megengedés művészete” c. könyv: 16 900 Ft (a könyvet ingyenesen kézbesítjük)

A fentebb olvasható bővített elemzés és Kiss Balázs Kunó új könyve, “A megengedés művészete” kedvezményes csomagja. A könyv bolti ára 3990 forint, és részleteket itt olvashatsz róla. (Csak a könyv kerül postázásra, az elemzést elektronikus úton, PDF-ben küldöm el.)

 

Fontos: nem vállalom olyan fiatalok/gyerekek elemzésének elkészítését, akik 1999 után születtek

 

További információk

Elemzés típusa

Alap elemzés, Bővített elemzés, Bővített Elemzés + Megengedés Művészete