Fehér tűz – Mooji

3.300 Ft

“Azt mondják, hogy a fehér tűz a leghevesebb. Mindent eléget, még hamu sem marad utána. Ha Mooji jelenlétében vagy, az olyan, mintha belépnél egy ilyen tűzbe, mert igaz ugyan, hogy ő a szeretet, a nyitottság és a könyörület megtestesülése, ám az Önmegvalósítással kapcsolatos kompromisszumot nem ismerő hozzáállása nem hagy teret sem az énközpontú hajlamoknak, sem a spirituális fantáziáknak és tévképzeteknek, melyek tévútra vezethetnének. Mooji végjátékos mester, és a Fehér tűz egy útlezáró könyv.”

  • Teljes cím: Fehér tűz
  • Írta: Mooji
  • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
  • Oldalszám: 368 oldal
  • ISBN: 978-615-5546-06-8
  • Megjelenés dátuma: 2016.03.20
  • Kötés: Puhafedeles, ragasztott

Csak 1 maradt készleten

Értékeld Te elsőként!
Kategória:

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

Mooji mosolygós, pocakos alakja mellé leül egy kérdezni vágyó. Ám kérdését nem tudja feltenni, mert azonnal elneveti magát, és hosszú perceken át lesz rabja Mooji varázsának: egy szó sem jön ki torkán, és szinte már sír a nevetéstől.

A fenti történet (amely “A Nevető Buddha” című videóban megtekinthető) teljesen érthetővé válik, ha megéljük korunk egyik legőszintébb, legvalódibb spirituális tanítójának szavait. Mooji a szabadságról és belső békéről beszél nekünk, egyszerűen és érthetően.

Moojit világszerte ismerik, hallgatják és olvassák azok az útkeresők, akik szeretnének felhagyni a kereséssel, hogy végre eljussanak az Önvaló állapotba.

„Mooji szavai megcáfolhatatlan útjelzők Ahhoz, ami igaz bennünk. Ahhoz, ami halhatatlan.”

További információk

Tömeg 305 g

Vélemények

There are no reviews yet.

„Fehér tűz – Mooji” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .