Kryon: Az élő Gaia

2.310 Ft

Monika Muranyi, ausztrál író és természetbúvár, egy kötetbe gyűjtötte mindazt, amit Kryon, a Mágnesesség Mestere valaha is elmondott ezzel a témával kapcsolatban Lee Carroll közvetítésében. Kryon szeretetteli üzenetei már több mint 23 éve elérhetők világszerte. Ez a könyv azoknak a Kryon közvetítéseknek a csodás gyűjteménye, amelyek eleddig még nem kerültek publikálásra.

Kryon tanításait és bölcs üzeneteit Monika személyes tapasztalatai és meglátásai fűzik egy egységgé, egyedi képet nyújtva az emberiség eredetéről, arról, hogy miért vagyunk itt, hogyan fűzhetjük szorosabbra tudatos, szimbiotikus kapcsolódásunkat a bolygóval, és hogyan nyílhatunk meg a csillagokbéli családunk számára. Kryon esszenciális tanításainak ez a még soha nem látott gyűjteménye érdekes, új információkat tartalmaz. Nagyszerű perspektívából láthatjuk azt a szeretetet, amely erre a csodálatos bolygó-paradicsomba hozott bennünket.

 

„Lehetséges, hogy Gaia legfőbb célja az emberiség támogatása? Lehetséges, hogy az ember nem csupán egy a számtalan emlősfaj közül, amelyek benépesítik ezt a Nap körül keringő bolygót? Lehetséges, hogy a bolygó rezgésszintjének energiája azon alapszik, amit az emberiség tesz, és lehet, hogy a tetteink végső soron hatást gyakorol az egész Univerzumra is? A válasz az összes kérdésre igen. Ha pedig ez a helyzet, akkor milyen az a rendszer, ami ezt lehetővé teszi? Ez az, amiről a könyv szól.” 

Kryon

 

Készleten

5.00 / 5

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

 • Teljes cím: Az élő Gaia – Földanya és az emberiség kapcsolata
 • Írta: Monika Muranyi – Lee Carroll – Kryon
 • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
 • Oldalszám: 400
 • ISBN: 978-615-5546-18-1
 • Megjelenés dátuma: 2017.04.18
 • Kötés: Puhafedeles, ragasztott

 

További információk

Tömeg 380 g
5.00 / 5

reviews for Kryon: Az élő Gaia

 1. Szabó Veronika (megerősített tulajdonos)

  Csodás könyv kívül-belül, nagyon kedvező áron a kiadótól.

 2. Babusáné Gazdik Ágnes (megerősített tulajdonos)

  A leginkább megkapó történet a 33 bányász sztorija. A mesterszámok jelentősége nagyon átjött, illetve – környezettudatos emberként is egy fontos munkának tartom. Sokkal jobban kellene vigyáznunk a bolygónkra – és hiszem, hogy Ő is tanítja erre a rajta élő lényeket. (Más könyveket is olvastam már Gaia-val és kapcsolatban, tudok arról is, hogy a felszínen zajló események ott hagyják az energetikai lenyomatukat, illetve a cetfélék genetikai kódjáról is: 22 pár – 44 – kromoszóma). Elképesztő összefüggések…

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .