Akció!Elfogyott

Orson Scott Card – Végjáték-sorozat 1-4

13.695 Ft 10.956 Ft

A TELJES VÉGJÁTÉK-SOROZAT

Orson Scott Card Végjáték-sorozata méltán a science fiction irodalom legsikeresebb regényciklusa. Most, hogy végre magyar nyelven is megjelenik a sorozat befejező része, a TELJES Végjáték-sorozatot elérhetővé tesszük egy csomagakció keretén belül: a 4 kötet most 9 990 Ft-ért, azaz 27% kedvezménnyel vásárolható meg!

Card talán legismertebb műve a Végjáték (1. kötet), ami az 1985-ös publikálása óta az egyik legnépszerűbb sci-fi regény. Mind a Végjáték, mind pedig folytatása, A Holtak Szószólója (2. kötet) megkapta a Hugo-díjat és Nebula-díjat is, ami Cardot az első (és 2004-ig az egyetlen) olyan szerzővé tette, aki egymás utáni években mindkét díjat elnyerte.

Az elme gyermekei (4. kötet) című kötet nagyon izgalmas lezárása az Ender univerzumát bemutató sorozatnak, s végre – hosszú évek után – a magyar olvasók is kezükbe vehetik a regényfolyam negyedik, befejező részét. E történet már teljesen elrugaszkodik a Végjátéktól, valamint továbbviszi a Holtak Szószólójában és a Fajirtásban (3. kötet) megismert, az emberiség alapvető kérdéseivel foglalkozó mély gondolatokat.

Elfogyott

No Rating
Cikkszám: ender-1_4. Kategória: Címkék: , , , ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

ORSON SCOTT CARD sok elismerést kapott író, aki tucatnyi science-fiction és fantasy bestsellerrel büszkélkedhet. A Végjáték és a Holtak Szószólója című regényei egyszerre nyerték el a Hugo- és Nebula-díjat egymást követő években, amit azóta senki sem tudott megismételni.

* * *

Hosszú-hosszú évek után végre magyar nyelven is elolvashatjuk a TELJES VÉGJÁTÉK-SOROZATOT! Célunk, hogy Orson Scott Card elkötelezett rajongói, valamint azok, akik most találkoznak először az író nevével és műveivel – teljes terjedelmében olvashassák Card életművének egyik legfontosabb sorozatát. 

* * *

  • Teljes cím: Végjáték, A Holtak Szószólója, Fajirtás, Az elme gyermekei
  • Írta: Orson Scott Card
  • Témakör: science-fiction, regény
  • Eredeti ár: 13 695,- Ft
  • Kiadó: UNIO MYSTICA Kiadó
  • Borító: Sánta Kira
  • Méret: 130 x 198 mm
  • Kötés: Puhafedeles, ragasztott