Sugallatok könyve

2.990 Ft

 A Sugallatok könyve Neked szól. Segíteni szeretne, hogy más szemszögből, nagyobb ablakon keresztül lásd életed feladatait, kihívásait, problémáit.

Sokszor nem értesz szót egy könyvvel, mert az igazság rétegei közül esetleg nem azt tárják fel, amelyiket Te éppen be tudod fogadni. A könyv szokatlan szerkezete lehetővé teszi, hogy minden fontos kérdésre több szinten találjunk választ, melyek között biztosan megleled a jelen pillanatban Veled harmonizáló válaszokat is. Egyúttal segít megérteni a fizikai közegbe csöppent tudat kiteljesedési folyamatát is az ?igazság? bemutatott rétegein keresztül.

Új emberi faj van születőben. Az átalakulás életünk sok területén zajlik: tudati, fizikai, energetikai, lelki szinten egyaránt. Ezek egymással szoros kapcsolatban változnak, s valójában csupán egy egységes folyamat különböző megnyilvánulásait címkézgetjük a fenti csoportosítással. A könyv kitér mindegyik részterület tudatos, szeretettel kísért átformálására. Segít ?képbe kerülni?, újszerűen láttatja valóságunk mibenlétét, az emberiség igaz történetét, Földanyával való kapcsolatunkat, választ ad az örök kérdésekre ? nemcsak a lélek, hanem a Teljesség nézőpontjából is. Átlátjuk, hogyan alakult ki a jelenlegi rendszer, és hogyan változtathatjuk meg azt. Ez belülről kifelé irányuló folyamat, melynek része lehet a táplálkozás, a mindennapi szokások, a gondollkodásmód, az értékrend megváltoztatása. Nagyon sok új, az elme hiedelmeit leromboló ismeret vár ránk, amíg megszülethet Bennünk a kozmikus tudatú ember.

Az utolsó fejezet újszerű meditációi, az érzés-ösvények pedig további gyakorlati segítséget adnak személyes kiteljesedésedhez: megmutatják, hogyan tudsz az érzések nyelvén kommunikálni, befogadva az új korszak azon a pozitív energiáit is, amelyekre a régi beidegződéseket követve nehéz ráhangolódni. Ezek a gyakorlatok hozzásegítenek, hogy összekapcsolódj teljes éneddel már itt, a fizikai síkon. Életedet úgy teheted teljessé, ha önmagadat teljessé teszed.

Csak 2 maradt készleten

Értékeld Te elsőként!
Cikkszám: Sugallatok. Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

Ez a könyv nem vesztegeti az idődet. Rövid, érthető, egységes Szintézisben jeleníti meg a Benned is élő tudást, majd az érzések nyelvén elvezet valódi önmagadhoz, megmutatva, ki vagy valójában és milyenné válhatsz saját fényedet követve. Majdnem minden fejezete három rétegből áll, így egyszerre szól elmédhez, szívedhez-lelkedhez, s a teljességedhez. Mind a három Te magad vagy. A könyv segít eltörölni a nem létező határokat, újszerű látásmóddal és eszközökkel segít helyreállítani Benned az Egységet. Az emberiség egész életét átformáló, megkerülhetetlen sugallatokat közvetít annak valódi történetéről, múltjáról és jövőjéről. Összekapcsol magasabb éneddel, hogy megélhesd az új korszak valóságát, immár teljes, korlátlanul boldog önmagaddal, kozmikus tudatú emberként.

 

  • Teljes cím: Sugallatok Könyve – A Szintézis, ahol az utak összeérnek
  • Írta: Ábrahám Krisztián
  • Kiadó: Kör-Te Egyesület
  • Oldalszám: 142
  • ISBN:  978-963-08-6405-3
  • Megjelenés dátuma: 2017.12.06
  • Kötés: keménytáblás
  • Méret: 155×215

További információk

Tömeg 200 g

Vélemények

There are no reviews yet.

„Sugallatok könyve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .