LÉLEK-kép öröknaptár

6.600 Ft

– – –

LÉLEK-kép öröknaptár – 365 idézet-fotó-kapcsolódás az év minden napjára

Egy olyan teljesen új megközelítéssel találkozunk a kiadvány lapjain, melyre eddig talán még nem volt példa. Az öröknaptár KISS BALÁZS KUNÓ önismereti előadó, író koan-jellegű idézeteit, önismeretet célzó kérdéseit egy FOTÓPÁLYÁZAT keretében megküldött KÉPEK történeteivel, hangulataival, kérdésfelvetéseivel összehangoltan rendezi egy egységgé, s ezek az idézet-fotó összekapcsolódások kísérik végig az olvasót az év minden egyes napján. Bízunk benne, hogy az „olvasott” és „látott” élmények keltette együttes rezgések kellemes társaddá válhatnak az idő folyamán!

KISS BALÁZS KUNÓ: spirituális tanító, közel egy tucat könyv írója, könyvkiadó-alapító és -tulajdonos, fizikatanár, youtuber. Az általa vezetett tanfolyamok, elvonulások résztvevői felismerhetik, hogy az ember miként tapasztalhatja meg a megszabadulást, a vanságot.

FOTOGRÁFUSOK: a kiadvány oldalain 65 nagyszerű fotós munkáival találkozhatunk – 65 különböző látásmód, 65 különböző megközelítés és 365 csodálatos történet.

 

368 oldalas, színes, asztali naptár.

Készleten

Értékeld Te elsőként!

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

  • Méret: 170*160 mm
  • ISBN: 978-615-5546-63-1
  • Ár: 8990 Ft
  • Megjelenési idő: 2023. november 6.

Vélemények

There are no reviews yet.

„LÉLEK-kép öröknaptár” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .