írta

Ezekben:Egyéb, Friss hírek

Spirituális túlélés üzemmódból az egyensúly felé – Interjú Lee Carroll-lal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

uj-lee-carroll-interjuSzeptemberben három év kihagyás után újra találkozhatunk Lee Carroll-lal, a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő Kryon közvetítőjével. Nagyon sokan várjátok őt újra, hiszen előadásai, közvetítései mindig nagy élményt jelentenek, sőt, átalakulást és gyógyulást is hoznak. Mi is nagyon készülünk a rendezvényre, így kedvcsinálóként idén is feltettünk néhány kérdést e-mailben Lee-nek – fogadjátok szeretettel a vele készült rövid interjút.

A magyar közönség ismeri Kryont és a tevékenységedet, hiszen idén harmadszorra teszed tiszteletedet nálunk. Már elkezdődött a jegyvásárlás, így tisztában vagyunk azzal, hogy sok olyan ember jön majd a szeptemberi rendezvényre, aki nem volt még élő közvetítésen. Annak, aki most találkozik először ilyen típusú spirituális információval, hogyan mutatnád be a médiumi munkádat?

Kryon egy angyali lény, aki már több mint húsz éve dolgozik velem, a tőle származó információkat közvetítem. Ezek az információk arról szólnak, hogy mi zajlik jelenleg a bolygón, milyen változások történnek és mi várható a jövőnkben. Kryon 1989-ben „érkezett meg”, és akkor elmondta, hogy nem lesz apokalipszis vagy Armageddon, sem harmadik világháború. 1991-re a Szovjetunió felbomlott, és sok más dolog, amit Kryon előre jelzett, megvalósult. Múlt évben Kryon jelezte, hogy új pápa várható, és ez is megtörtént. A Kryontól származó információk fókuszában a küszöbön álló változások bemutatása áll, amelyeket éppen megteremt az emberiség. Ezeket az üzeneteket tolmácsolom én, beleértve mindazokat a társadalmi változásokat, amelyek együtt járnak ezzel a nagyszabású átalakulással. Kryon üzenetét közvetítem világszerte, és elsősorban azoknak az öreg lelkeknek, akik elsőként ébrednek rá egy mélyebb igazságra.

Változott-e, és ha igen, hogyan a közvetítés folyamata számodra?

Amikor elkezdtem közvetíteni – több mint húsz évvel ezelőtt – mindez még egy folyamat volt számomra. Ma már az életemet átható erő. Kryon eggyé olvadt a Felsőbb Énemmel, ami azt jelenti, hogy bármikor képes vagyok közvetíteni, a helyszínre vagy a körülményekre való tekintet nélkül. Néha az előadásaim közben is csatornázok, mivel ma már könnyedén ki- és bejárok ebbe az állapotba. Ez az az összeolvadás, amin számos gyógyítónak és médiumnak is szükséges átmennie világszerte, és amiről Kryon is beszél. Ez annak az új eszközkészletnek a része, amit Kryon elmondása szerint 2012 után használatba veszünk.

Kryon_webre_nagyElmaradt a sokak által jósolt világvége 2012-ben. Azóta érezhető egy kis űr a spirituális útkeresésben. Sok olyan fénymunkás van világszerte, akinek jelentősen megcsappant az érdeklődése, aktivitása a spirituális útmutatás terén, sokan csalódottak amiatt, hogy azt hitték, sokkal gyorsabban következnek be a pozitív változások. Nekik mit üzen Kryon?

A teljes újrakalibrálás idejét éljük. A túlélésre való berendezkedés régi mintája lassan megszűnik és sokan úgy érzik, nincs más, amit még meg lehetne tenni. Az igazság azonban az, hogy csak most kezdhetünk bele abba a munkába, amiért ide jöttünk. Az Egyenlítő precessziója néven ismert folyamat elhozta egy 26 000 éves ciklus végét. A természeti népek a világ minden pontján megjövendölték ezt az időszakot, és most ennek az új ciklusnak az első évében vagyunk (lásd a következő kérdést). Az energia újra kalibrációja hatalmas változást hoz el abban, hogy mit tehetünk és mit kell tennünk az elkövetkező időkben. Az ősi lelkeknek át kell váltaniuk a „spirituális túlélés” üzemmódból az egyensúly állapotába, és hozzáfogni azokhoz a változásokhoz, amiért testet öltöttünk. Ezt az időszakot megjósolták – és most megérkezett!

Vajon tényleg megtörtént a nagy váltás, amiről a próféciák és Kryon is szólt? Ha igen, miért nem látványosabb a változás?

A változások valóban pozitívak, de még csak most kezdődtek meg, és számos különböző aspektusuk, jellemzőjük van. 2013 az „újrakalibrálás éve” volt, aminek következtében sokak személyes életében nagyszabású átalakulások történtek. Azok, akik nem kellően tudatosak erre, akár negatívnak is tarthatják ezt. Vannak, akik úgy érzékelik a dolgokat, ahogy soha korábban és inkább szeretnék visszakapni a régi energiát. Az igazság azonban az, hogy 2014 az új energia első éve, amikor elkezdhetünk építkezni és összeilleszteni a jövőnk darabkáit. Ez a magok elvetésének ideje, ami talán sokak számára unalmasnak tűnik, főleg azoknak, akik valamiféle csodával határos átalakulást vártak. Az az igazság, hogy ezt tényleg megcsináltuk! Véghezvittük a változásokat, áthaladtunk a kritikus 2012-es éven, amivel kapcsolatban a vallásos próféciák nagy része azt állította, nem fog menni!

A nagy váltásról szóló előrejelzés nem Kryon jóslata, hanem egy általános előrejelzés, amit a bolygón élő ősi népek nagy része is megjövendölt. Ez a jóslat valójában több mint 12 000 éves, ősibb, mint bármely jelenlegi vallásos tanítás. Tudtátok, hogy több mint 3000 bennszülött gyűlt össze a világ minden pontjáról Chilében múlt decemberben, hogy megünnepeljék a Nagy Váltást? („Roots of the Earth” találkozó, 2013 decembere, Chile, A sas és a kondorkeselyű próféciájának ünnepe – az új egyensúly.) Ez így történt, és még az elhíresült maja naptár is ennek a nagyszabású folyamatnak volt a része. A régi naptár időszámítása véget ért, és egy új kezdődött. Az új időszámítás egy lehetséges új tudatosságot jelez, ami most kezdődik el.

Mindez a bolygó 26 000 éves ciklusának szerves része. Az a lehetőség, hogy az emberiség elpusztítja önmagát, még 2012 előtt volt érvényben. Ehelyett megvalósítottuk a változást, és a Nagy Váltásról szóló próféciák léptek érvénybe. Mindez lassú folyamat, és azzal kezdődik, hogy az emberiség képes lesz megoldani olyan, eddig megoldatlan problémákat, amelyekkel évszázadok óta küzd. Néhány ezek közül új, néhány régóta fennáll.

26 000 évbe telt az ősi népek szerint, amíg a lehetőségnek erre a pontjára eljutottunk. Sokan azt várták, hogy a dolgok majd szinte varázsütésre megváltoznak. Most azonban itt az idő, hogy felébredjünk, és a spirituális józan eszünket is használjuk. Épp csak elkezdtünk kikecmeregni a régi energiából és érzékelni, milyen is egyáltalán az új energia. Mindez munkával jár, ugyanakkor sokkal komolyabb hozadéka és eredménye lesz, mint korábban: végre elkezdjük látni az eredményeket. Elkezdünk egyensúlyt kialakítani a Földön, abbahagyjuk a régi energiával való csatározást, amely szerint el fogunk kárhozni. Épp ellenkezőleg: megcsináltuk, megteremtettük a váltást!

kryon_sliderAzt szinte kivétel nélkül mindenki érzékeli, még azok is, akik szkeptikusak, hogy rendkívül felgyorsult a világ az utóbbi években. Mi lehet ennek az oka és hogyan tudnánk hozzá alkalmazkodni?

Ez maga az újrakalibrálás, és valóban azzal az érzéssel jár, mintha minden felgyorsulna. Ami valójában történik, az a bolygót körülvevő rácshálózat újrakalibrálása, amit a velünk dolgozó támogató csoportok végeznek. Erről szólnak Kryon 2014-re vonatkozó üzenetei is, és sok szó esik majd erről a budapesti rendezvényen is. Minden változik, amit egyre többen érzékelnek.

Sokan érzik nálunk Magyarországon, mintha nagyon be lennének ragadva az energiák, amit a nehéz gazdasági és politikai helyzet is tükröz. Mikor lesz ebben elmozdulás? Mit tehetünk a változásokért egyéni és nemzeti szinten?

Először is, a magyarok tudvalevőleg sokat szenvedtek a múltban. Magyarország eredeti nagyságát megtépázták a háborúk, miközben a határokat is átírták, így az ország ma mindössze töredéke annak, ami egykor volt. Ez a történet még mindig ott van sok-sok magyar Akashájában, és az az érzés kapcsolódik hozzá, hogy mindez újra megtörténhet. Úgy borul ez az egész nemzetre, mint egy hatalmas takaró, ami elfedi előlük a ragyogóbb jövő képét.

Emellett a gazdasági és politikai történések is lenyomják az elvárásokat, így a depresszió nagy méreteket ölt. Az igazság az, hogy számos más terület, még az úgynevezett fejlettebb EU-országok is hasonló problémákkal néznek most szembe, mint Magyarország. Az USA és Oroszország is krízishelyzetben vannak. Nehéz időket élünk, amit Kryon is előre jelzett. Lassan erősítjük meg a gazdaságunkat, miközben lépésről lépésre oldjuk meg a különböző problémákat. Ebben a pillanatban is még számos fontos probléma megoldása várat magára. Kryon elmondja, hogy pontosan ez az újrakalibrálás folyamata és mindez változni fog!

A magyaroknak is meg kell hozniuk néhány kritikus döntést. Magyarország európai spirituális központ! A spiritualitás ezen a földön a régmúlt időkig visszavezethető, nem beszélve a magas szintű energiákat közvetítő portálokról. Vajon a magyarok a legrosszabbra számítanak, vagy képesek arra, hogy valami nagyobb szabásút alkossanak meg, amire talán senki nem is számít? Kryon sokszor beszél arról, hogy a jövőnket mi magunk teremtjük meg a saját tudatosságunkkal. Magyarország spirituális nagysága és szerepe is akkor válhat valósággá, ha a magyar emberek elhiszik azt, hogy képesek erre.

Mit mond Kryon az ukrajnai helyzetről? 2011-ben azt mondta, hogy nem lesz több háború…

Kryon egészen pontosan azt mondta, nem lesz újabb világháború. Azt is elmondta, hogy a jövőben eljöhet az a nap, amikor valóban egyáltalán nem lesz több háború, sehol a Földön, habár sokszor utalt arra, hogy addig még sok helyütt várhatók kisebb belső konfliktusok. Most van az a pillanat, amikor az emberiség a régi ügyekkel dolgozik. Ezek nagy része nemzeti, országon belüli történet, ez történik most éppen Ukrajnában is. Azokat az ügyeket oldják meg éppen, amelyek a szovjet megszállás időszakából maradtak meg. Mindannyian döntenek afelől, ki az, aki megy, ki az, aki marad. Ez a fontos ügy több mint 20 éve megoldatlan, habár, ha nem itt élsz, talán nem is tudsz minderről. Most az időzítésnek köszönhetően eljött ennek is az ideje, és foglalkozni kell vele.

Ki számított arra, ami Egyiptomban történt? Azok is megoldatlan belső ügyek, nem pedig két ország közötti konfliktusról van szó. Az ukrajnai konfliktus is ilyen: az ukránok belső ügye azzal együtt, hogy a szomszédos Oroszországgal kapcsolatos viszonyuk rendezése is beletartozik.

Ki számított a szíriai eseményekre? Az is váratlanul történt, és valami hasonló zajlott le, mint amiről Kryon beszélt. A régi ügyeket meg kell oldani és le kell zárni annak érdekében, hogy az országok harmonikusabban tudjanak újra kapcsolódni egymáshoz, békében és virágzó kereskedelemben. Ez nem történhet meg addig, amíg az ilyen ügyeket meg nem oldjuk. Néha a megoldás békésen történik meg, máskor nem. Ez az adott területen élő emberektől függ.

Mit gondoltok, mi lesz a következő? A Közel-Kelet. Évezredek gyűlölködését és ellenséges szembenállását kell itt helyretenni, elvetve az egységesebbé válás magvait, ahogy korábban soha senki nem számított rá. Észak- és Dél-Korea hasonló országok ebből a szempontból, hasonló megoldandó feladatokkal. Látjátok ennek a mélységét? Értitek, hogy mindez hosszú ideig is eltarthat? Amire ehhez szükségünk van: türelem és tudatosság, látni a nagyobb képet a változásokban – Kryon ezt tanítja már évek óta.

Mi az, ami a leginkább tetszik Neked Magyarországban és a magyarokban? Hogyan emlékszel vissza a két legutóbbi rendezvényre, mi az, ami a leginkább emlékezetes volt számodra?

Szeretek Budapestre jönni. Szeretem, hogy a magyar népnek történelme van és különösen tetszik a Duna éjjel. Szeretek sétálgatni a belvárosban és érezni a turisták vibráló energiáját, akik szintén nagyon szeretnek itt lenni. Legutóbb volt alkalmam megcsodálni egy igazi magyar néptáncos produkciót, és meglátogattam más településeket is a Pilisben, ahol energiaportálok vannak. Bárcsak elmondhatnám a magyaroknak, milyen nagyszerű országuk van, és hogy legyenek türelmesek, hangolódjanak rá a bolygó szintű időzítésre. Magyarország fontos szerepet játszik Európa spirituális fejlődésében. Ti nem így érzitek? Magyar emberek, érzitek ezt? Kryon korábban azt mondta a magyaroknak, hogy lazítsanak és hagyják, hogy a dolgok változzanak. Bejártam már az egész Földet, de sehol máshol nem érzem azt, amit ezen a földön!

Az idei rendezvény fő témája az emberiség újrakalibrálása. Röviden hogyan foglalnád össze ezt a folyamatot, és mi az, amit megtudhatunk majd (nagy vonalakban) a szeptemberi közvetítéseken?

A szeptemberi esemény fókuszpontja az új energia lesz, azokkal a jellemzőkkel, amelyeket éppen most kapunk meg. Beszélünk majd a bolygót körülölelő kristályrács-hálózatról, amit Kryon az elmúlt években adott nekünk át tanításként. Szó esik majd az emberi Lény kilenc tulajdonságáról, ami vadonatúj információ és felfedi a fejlődő emberi DNS természetét, valamint az alapvető emberi természet megváltozását. Ezek a legfontosabb tudnivalóink 2014-ben, nagy vonalakban, hiszen az élő közvetítés mindig meglepetés. Ki tudhatná, mi fog történni, vagy miről fogunk beszélni? 

1982182_231098337081756_1124207721_nAz új, 13. könyvben is olvasható, hogy az újrakalibrálás felgyorsítható. Elárulnál erről néhány részletet, ami hasznos lehet a gyakorlatban a változásokkal küzdő embernek?

Meg kell tanulnunk az egyensúly megteremtését: azt, hogy a spirituális túlélés üzemmódból továbblépjünk az egyensúly szintjére. Az egyensúly azt jelenti, hogy vissza kell szereznünk az Istentől eredő saját belső erőnket, ami lehetővé teszi majd, hogy békésebb életet éljünk ezekben az időkben. Ha aggódunk és stresszelünk, az azt mutatja, hogy nem hiszünk abban, amit tanítunk. Kryon arra figyelmeztet: Engedd meg, hogy az életed a benned élő Istent tükrözze vissza, nem pedig az általad ismert tanításokat. Engedd meg, hogy mások felfedezzék benned az egyensúlyt.

Ha erre képesek vagyunk, az a környezetünket is megváltoztatja, beleértve azt a földi rácshálózatot, amin nap mint nap sétálunk. Pontosan ez az egyensúly az, ami turbó fokozatra kapcsolja majd az elkövetkező változásokat, az ősi lelkek pedig azok, akik ezt az egyensúlyt a leggyorsabban képesek megvalósítani. A szeptemberi összejövetelünkön is az ősi lelkek lesznek szép számmal jelen. Az új energia, amit most kapunk meg, valójában a fénymunkások új eszközkészlete. Képesek vagyunk érzékelni, használni és élni vele. Ha képesek vagyunk kitörni a régi elme-mintázatainkból, amelyekben évek óta evickélünk, végre tényleg megláthatjuk a változásokat körülöttünk.

Kolontár Elvira

Tags: , , ,

Az oldal használatához kérlek fogadd el a cookie-kat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás