Kryon 14: Az Új Ember

2.310 Ft

Az emberiség evolúciója

Tűnődtél már valaha az Emberi Evolúció kérdésén? Vajon ténylegesen fejlődünk? Ezt a teljes könyvet Kryon közvetítéseinek szenteltük, aki sok szeretettel mutatja be az Új Emberré válásnak és fajunk bekövetkező fejlődésének meglepő aspektusait. 

Az Új Ember kifejezés a növekvő tudatossággal bíró emberiséget jelenti. Elkezd beteljesülni az Ősök próféciája, akik jelezték, hogy ha átlépjük a 2012-es határvonalat, akkor megtapasztalhatjuk „a legmagasabb szintű tudatosságot, amit az emberek valaha is láttak”. Átléptük a 2012-es határvonalat, és a változás itt van! Készen álltok a fejlődésre?

 

Ez a Tizennegyedik Kryon könyv elsősorban olyan Kryon közvetítéseket tartalmaz, amelyek 2013 és 2016 között hangzottak el, és többségükben még nem kerültek kiadásra.

A Kryon-könyvek világszerte megjelentek, már több mint 240 különféle kiadást értek meg, és 28 nyelvre lettek lefordítva. Ezen kívül három gyűjteményes könyv is megjelent Monika Muranyi tollából a legnépszerűbb Kryon-témákkal kapcsolatban. A könyv, amelyet most a kezedben tartasz, a huszonhat évnyi jelentős spirituális munkának a csúcspontja.  

 

4.50 / 5

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

 • Szerzők: Kryon – Lee Carroll
 • Teljes cím: Kryon 14: Az Új Ember – Az emberiség evolúciója
 • Műfaj: ezoterikus irodalom
 • Megjelenés: 2018.05.02
 • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
 • Terjedelem: 272 oldal
 • Kötés: Puhafedeles, ragasztott
 • Ár: 3300 forint
 • ISBN: 978-615-5546-32-7
4.50 / 5

reviews for Kryon 14: Az Új Ember

 1. Hevérné Erdős Julianna

  Tetszett a könyv, kaptam érdekes új ismereteket, amikre nem is gondolna az ember. Viszont jó lenne, ha az elfogyott Feltárul az emberi lélek c. könyvből is lehetne rendelni.

 2. Babusáné Gazdik Ágnes (megerősített tulajdonos)

  Már olvastam korábban a könyvet – könyvtári példányt. Mivel minden korábbi Kryon rész is a polcomon van – a többségét legalább egyszer olvastam – és sok érdekes információ volt ebben is, meg is vettem. Egykor 2 részt szerencsém volt szerkeszteni. Hatalmas élmény volt, olyan volt, mintha valaki ráült volna a fejemre és búgott a fülem, míg a könyveket szerkesztettem. Egészen biztos voltam benne, hogy van ott egy jelenlét, aki segíti a munkámat.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .