Kryon: Feltárul az emberi lélek

2.873 Ft

 

„Kryon egyik fő tanítása az, hogy: „Nagyobbak vagytok, mint azt hiszitek!” Isten egy része vagyunk, és a születésünkkor a lelkünk sok részre hasad. Hogy mit is jelent ez? Hogyan lehetünk mi (a lelkünk) széthasadva, és hogyan létezhetünk egyszerre több helyen? Hova távozik a lelkünk, amikor meghalunk? Mikor kapjuk meg a lelkünket? Ezekre a kérdésekre a Kryontól kapott válaszok igen ezoterikusak és hihetetlenül bonyolultak. Az a vágy, hogy tudjuk és értsük ezeket a válaszokat, ott van minden olyan emberben, akit én keresőnek hívok.

A ti személyes tapasztalataitok és utatok vezetett el benneteket ehhez a könyvhöz. Nem véletlen, hogy most e sorokat olvassátok, és a teljes Kryon-kíséret, valamint a saját Felettes Énetek is szeretettel, örömmel és tisztelettel ünnepli, hogy úgy döntöttetek, most itt lesztek. Azt kívánom, hogy a könyvben szereplő információk változtassák meg a nézőpontotokat és gazdagítsák életeteket!”

Monika Muranyi

 

  • Teljes cím: Feltárul az emberi lélek – A fátylon túli világ titkai
  • Írta: Monika Muranyi – Lee Carroll – Kryon
  • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
  • Oldalszám: 336
  • ISBN: 978-615-5546-07-5
  • Megjelenés dátuma: 2016.05.30
  • Kötés: Puhafedeles, ragasztott

Készleten

Értékeld Te elsőként!

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

„Az űr határtalanságának titokzatossága és látványos, eddig fel nem fedezett csodái hívogatnak bennünket. A bolygó óceánjai is bővelkednek rejtélyekben, még annyi minden a meglátni- és felderítenivaló a mélységben. Magának a történelemnek az újrafelfedezése zajlik, ahogy rájövünk, hogy a civilizációnk jóval idősebb annál, mint azt mi gondoltuk. Amit nem tudunk, az sokkal nagyobb kérdéssé válik, mint azt bárki valaha is sejthette volna.”

Lee Carroll

 

További információk

Tömeg 380 g

Vélemények

There are no reviews yet.

„Kryon: Feltárul az emberi lélek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .