A Teremtő Önismeret – hangoskönyv

1.750 Ft

2005-ben jelent meg az Alexandra kiadó gondozásában „A Teremtő önismeret” c. könyvünk, ötezer példányban. A könyv rövid idő alatt elfogyott. Azóta többször kérték az olvasók tőlünk, hogy adjuk ki újra. Most, tíz évvel később e kérésnek úgy teszünk eleget, hogy hangos könyvben adjuk ki könyvünket.
A könyv hátlapján lévő ismertető szöveg itt olvasható:A Teremtő önismeret,
avagy hogyan ismerheted meg önmagadA neves lélekvezetési tanácsadó, Sághy Enikő a spiritualitás és az ezotéria eszközeivel segít abban, hogy mindenki megismerje önmagát, s ezáltal harmonikusan élhesse életét. Gondolatait ebben a könyvben az ismert televíziós műsorvezetővel, Palcsó Brigittával együtt fejti ki. Kettejük beszélgetéséből kiderül, hogyan oldhatjuk meg a mindennapok során felmerülő problémákat. A legfontosabb alapelvek megismerésében Sághy Enikő piktogramjai segíthetnek, a bemutatott meditációs gyakorlatot követve pedig elindulhatunk spirituális utunkon.„Az emlékezetet nyitom meg az emberekben, hogy tudják, kik ők. Az emlékeket, hogy lássák, kik voltak, valamint azt az erőt, amely önmaguk megismeréséhez szükséges. Megismertetem őket szerethetőségük hitével, hogy elhiggyék, szerethetők…”
Sághy Enikő„Nyújtson segítséget e könyv mindazoknak, akik erre az útra lépnek, a saját útjukra, és keresik a miérteket. Csodás barangolást és önmegismerést kívánok!”
Zalatnai Brigitta

Belehallgatok a hangoskönyvbe:

http://spiritualisonismeret.hu/images/hangoskonyv-promo.mp3

 

Csak 2 maradt készleten

Értékeld Te elsőként!
Kategóriák: ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

Teljes cím: A Teremtő Önismeret – hangoskönyv
SzerzőSághy Enikő és Zalatnai Brigitta
Kiadó: Egység Központ Kft.
Teljes játékidő: 6:46:13
ISBN:  978-963-12-3084-0
Megjelenés dátuma: 2015. november
Kötés: hangoskönyv
Ára: 3 500 Ft

Vélemények

There are no reviews yet.

„A Teremtő Önismeret – hangoskönyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .