A tudatosság játéka – Adamus

1.960 Ft

Az élet egy játék. Az ember szerepét játsszuk, így hát emberi tapasztalásaink lesznek egy sor korlátozottsággal, hibával és játszmával kapcsolatban, melyek elfedik a mélyben meghúzódó angyali tudatosságunkat.

 A Tudatosság játékában Adamus Saint-Germain, a Felemelkedett Mester, azt kéri az olvasóktól, hogy egy Mester szerepét játsszák el ahelyett, hogy egy „nem igazán tökéletes” emberként viselkednének. Ha így tesznek, az szó szerint megváltoztatja az olvasók életébe bevonzott energia típusát, és ezáltal átalakítja azt a valóság-színpadot, amelyen élik az életüket. Néhányan megkérdőjelezik majd ezt a megközelítést, mondván: „Ez nem valóságos, hiszen csak egy szerepet játszunk”, amire Adamus azt feleli: „De az életetekben minden csupán egy szerep, akkor hát miért ne játszanátok inkább a sikeres, egészséges és bölcs Mester szerepét? Ez megváltoztatja az életetek színpadát. A valódi kérdés azonban az, hogy valóban készen álltok-e egy lényegi változásra, vagy csak megpróbáljátok feltakarítani a jelenlegi színpadotokat?”

 A Tudatosság játéka megnevettet, feldühít, és megkérdőjelezteti az olvasókkal a valóság teremtésével és megtapasztalásával kapcsolatos régi hitrendszerüket. Mire elolvassák Saint-Germain utolsó szavait, jónéhány öröm- és hálakönnyet fognak ejteni, ráébredve, hogy az élet valóban nem más, mint a tudatosság játéka.

„Mert minden jól van a Teremtés egészében.” – Adamus Saint­Germain

 

  • Teljes cím: A tudatosság játéka – Lenni vagy nem lenni…?
  • Írta: Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe – Adamus Saint-Germain
  • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
  • Oldalszám: 160 oldal
  • ISBN: 978-615-5546-09-9
  • Megjelenés dátuma: 2016.05.12.
  • Kötés: Puhafedeles, ragasztott

Készleten

5.00 / 5
Kategóriák: ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

Adamus Saint-Germain, az angyali Bíbor Tanács professzora, mestere és tanítója. Számos írás és történet maradt fent erről a rejtélyes történelmi alakról, aki földi kalandjai során, több különböző személyiségként, több létidőben is megtestesült. Királyok, nemesek tanácsadója, feltaláló és zeneszerző, de leginkább elismert alkimista volt. 2005 óta közvetít üzeneteket számunkra Geoffrey és Linda Hoppe-on keresztül.

Adamus minden szavával arra bátorít, hogy tekintsük életünket egy izgalmas kalandnak, engedjük el régi meggyőződéseinket és hiedelmeinket, és kezdjük el végre megélni azt, akik valójában vagyunk.

 

További információk

Tömeg 200 g
5.00 / 5

review for A tudatosság játéka – Adamus

  1. Oszi (megerősített tulajdonos)

    Ezt a könyvet viccesen ‘a bibliának’ nevezem. Benne van minden, ami valóban számít. (Mi az ami számít? … :-D)

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .