Éld Meg Isteniséged! – Adamus

2.183 Ft

Adamus Saint-Germain, az angyali Bíbor Tanács professzora, mestere és tanítója. Számos írás és történet maradt fent erről a rejtélyes történelmi alakról, aki földi kalandjai során, több különböző személyiségként, több létidőben is megtestesült. Királyok, nemesek tanácsadója, feltaláló és zeneszerző, de leginkább elismert alkimista volt. 2005 óta közvetít üzeneteket számunkra Geoffrey és Linda Hoppe-on keresztül.

Ez a könyv témáját és íróját tekintve is igazi kuriózum. Adamus Saint-Germain hazánkban még kevéssé ismert, pedig világszerte milliók olvassák és hallgatják közvetített üzeneteit. Most a magyar olvasók is megismerhetik az Új Energiával és az Új Tudatossággal kapcsolatos tanításait. Adamus minden szavával arra bátorít, hogy tekintsük életünket egy izgalmas kalandnak, engedjük el régi meggyőződéseinket és hiedelmeinket, és kezdjük el végre megélni azt, akik valójában vagyunk.

Stílusa egyedi és lebilincselő. Nem csak elméletben vázolja fel a felébredés folyamatát és az Új Energia mibenlétét, hanem a mindennapokban is megvalósítható, gyakorlati útmutatást ad arra vonatkozóan, hogyan váljunk saját életünk felelősségteljes teremtőjévé.

Miközben olvasod, képzeld el, hogy Adamus közvetlenül hozzád beszél – mert ha ezt a könyvet a kezedben tartod, akkor biztos lehetsz benne, hogy fog is!

Készleten

5.00 / 5
Kategóriák: ,

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

 • Teljes cím: Éld meg Isteniséged (Úton az Új Tudatosság felé)
 • Írta: Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe – Adamus Saint-Germain
 • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
 • Oldalszám: 188 oldal
 • ISBN 978-963-08-5890-8
 • Megjelenés dátuma: 2013.03.10.
 • Kötés: Puhafedeles, ragasztott

További információk

Tömeg 200 g
5.00 / 5

reviews for Éld Meg Isteniséged! – Adamus

 1. Mónika

  Annak idején nem akartam megvenni ezt a könyvet, mondván van már vagy száz. Aztán megnyertem tőletek, és azóta ez a kedvencem. Az egyik – ha nem a – legcsodálatosabb könyv, amit olvastam a témában.

 2. Vargáné Nagy Szilvia

  Ez az a könyv, amit már oly régóta kerestem 🙂

 3. Pápai Anna Mária (megerősített tulajdonos)

  Nagyon megörültem, hogy ismét nyomtatott változatban hozzá lehet jutni a könyvhöz. Az pedig ráadás, hogy kedvezményes árral történik az értékesítése. Igen gyorsan hozzájuthatunk, kedvező feltételekkel és a tartalomra garancia Adamus Saint-Germain. 🙏🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .