Az angyalok útja – Tóbiás

2.900 Ft

A Tóbiás nevű entitás először 1997-ben egy repülőút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak. Tóbiás egy angyali létező, aki korábban már rengeteg létidőt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Ő úgy hív, hogy “a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt”.

Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz.

Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstől napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön? Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerűnek tűnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bűntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden “ha” és “de” nélkül.

Elfogyott

Értékeld Te elsőként!
Cikkszám: tobias. Kategória:

Tetszett? Oszd meg barátaiddal!

pinterest google

A termék leírása

  • Teljes cím: Az angyalok útja (Tóbiás közvetítések)
  • Írta: Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe – TÓBIÁS
  • Kiadó: Unio Mystica Kiadó
  • Oldalszám: 176 oldal
  • ISBN:978-963-89847-1-5
  • Megjelenés dátuma: 2013.09.16
  • Kötés: Puhafedeles, ragasztott

 

További információk

Tömeg 215 g

Vélemények

There are no reviews yet.

„Az angyalok útja – Tóbiás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .